Oulun yliopiston Ympäristörakentajakilta ry

Oulun yliopiston Ympäristörakentajakilta ry

Ympin Tytöt -tyttökalenteri 2023-2024

Saat tilauksen onnistuessa tilausvahvistuksen, jossa mukana kalenterin maksuohjeet. Jos vahvistusta ei näy, muista kurkata roskaposti!

Tyttökalenteri tulossa taas Wappuna 2023! Voit tilata tyttökalenterin etätilauksena 12.4. alkaen. Tulossa on myös kiertäviä myyntipisteitä, joilta voit hakea kalenterin itsellesi. Pysy ajantasalla aikatauluista seuraamalla tätä sivua ja seuraamalla Ympin tyttöjä somessa:
Instagram: ympin_tyttokalenteri
Facebook: YMPin Tyttökalenteri

Kalenterin hinta on 7€

Postikulut:

  • 4.20€ 1-2 kalenteria
  • 8.40€ 3-4 kalenteria
  • 4 tai useamman kalenterin postikulut määräytyvät  siten, että esimerkiksi kuudesta kalenterista tulee postikuluja 4.20€+8.40€

Hommaa Ympin tytöt seuraksi kotiisi!

Ilmoita muodossa: osoite, postinumero ja postitoimipaikka!

Mikä Ympin Tytöt?

Ympin Tytöt -tyttökalenteri on debytoinut vuonna 2002 ja se on perinteisesti kattanut päivämääriä “Wapusta Wappuun”, jolloin kalenterissa on yhteensä 13 kuukautta (ja 13 kuvaa + kansikuva). Ympäristötekniikka on etenkin -90 ja 2000-luvuilla ollut naisvaltaisin tekniikan ala, jolloin paljon tarvitun Teekkarien ikioman tyttökalenterin teko on tietysti onnistunut ympäristöTeekkareilta parhaiten.

Ympin Tytöt -tyttökalenterin malleiksi pääsevät kaikki itsensä (ainakin osittain) Ympin tytöksi tuntevat. Kalenterin tuotot käytetään kulloisenkin kalenteriryhmän, joka käsittää kaksi perättäistä vuosikurssia halukkaita Ympäristörakentajakiltalaisia, ulkomaanexcursion järjestämiseen.

fiFinnish