Ympin Tytöt -tyttökalenteri 2024-2025

Saat tilauksen onnistuessa tilausvahvistuksen, jossa mukana kalenterin maksuohjeet. Jos vahvistusta ei näy, muista kurkata roskaposti!

Ympin tyttökalenteri tulee taas Wappuna 2024! Voit tilata tyttökalenterin etätilauksena 3.4. alkaen. Tulossa on myös kiertäviä myyntipisteitä, joilta voit hakea kalenterin itsellesi. Pysy ajan tasalla aikatauluista seuraamalla tätä sivua ja seuraamalla Ympin tyttöjä somessa:

Instagram: ympintyttokalenteri

Kalenterin hinta on 7€.

Postikulut:

  • 4.60€ 1-2 kalenteria
  • 9.20€ 3-4 kalenteria
  • 4 tai useamman kalenterin postikulut määräytyvät  siten, että esimerkiksi kuudesta kalenterista tulee postikuluja 4.60€+9.20€

Hommaa Ympin tytöt seuraksi kotiisi!

Ilmoita muodossa: osoite, postinumero ja postitoimipaikka!

Mikä Ympin Tytöt?

Ympin Tytöt -tyttökalenteri on debytoinut vuonna 2002 ja se on perinteisesti kattanut päivämääriä ”Wapusta Wappuun”, jolloin kalenterissa on yhteensä 13 kuukautta (ja 13 kuvaa + kansikuva). Ympäristötekniikka on etenkin -90 ja 2000-luvuilla ollut naisvaltaisin tekniikan ala, jolloin paljon tarvitun Teekkarien ikioman tyttökalenterin teko on tietysti onnistunut ympäristöTeekkareilta parhaiten.

Ympin Tytöt -tyttökalenterin malleiksi pääsevät kaikki itsensä (ainakin osittain) Ympin tytöksi tuntevat. Kalenterin tuotot käytetään kulloisenkin kalenteriryhmän, joka käsittää kaksi perättäistä vuosikurssia halukkaita Ympäristörakentajakiltalaisia, ulkomaanexcursion järjestämiseen.

fiFinnish